Despre companie

În magazinul nostru online aveți posibilitate să achiziționați echipamente pentru organizarea sistemelor de alimentare cu apă, încălzire, filtrare și ventilație în casa Dvs. Experții noștri vă vor ajuta să faceți acest lucru eficient și rapid. Toate produsele sunt certificate și furnizate cu servicii de garanție în conformitate cu legislația Republicii Moldova.

Misiune

Afacerea noastră: livrarea rapidă de instrumente și echipamente. Ajutăm oamenii să creeze confort în jurul lor. Ajutăm companiile să-și efectueze eficient angajamentele.

Client

Scopul nostru este să încântăm clienții cu un serviciu sincer și de calitate!

Echipă

Avem o echipă talentată și prietenoasă, orientată spre un rezultat comun!

Eficacitate

Obținerea beneficiilor maxime posibile din resursele disponibile de lucru!

Istorie

Avem 16 ani de creștere și dezvoltare. Mii de clienți mulțumiți, milioane de produse expediate. Și continuăm să mergem înainte. Pentru anul 2019, compania noastră a stăpânit noi direcții și a lansat proiecte care ne ajută să lucrăm la 100% pentru clienții noștri. Lucrăm în domeniul comunicațiilor inginerești din 2003, iar această perioadă nu a trecut în zădar pentru noi. 4Elements a fost una dintre primele companii care a furnizat pompe italiene Pedrollo în Republica Moldova și, datorită acestui fapt, astăzi brandul a devenit extrem de popular pe piața internă. Cu toate acestea, oferim consumatorilor nu numai pompe, ci și un număr imens de produse din alte categorii - mii de articole unice.

Producători

Contacte


Lăsați o solicitare și specialiștii noștri vor reveni cu un mesaj.
 • Adresa ShowRoom:

  str. Mitropolit P. Movilă 41А
  or. Chișinău, Republica Moldova

 • Adresa Service Centru:

  str. Dosoftei 124/7
  or. Chișinău, Republica Moldova

 • Adresa Depozit:

  str. Mihai Sadoveanu 42/5
  or. Chișinău, Republica Moldova

 • Telefoane

  ShowRoom: +373 (22) 85 85 88
  Service Centru: +373 (68) 60 50 16

 • E-mail

  crm@4elements.md