Program de lucru:
Ln-Vi de la 08:30 pina 17:30
Sb de la 9:00 pina 13:00
0

Seminar Esbe in Chisinau, Moldova 2016

/ 26 january 2018 0 comments

07 iunie 2016, în Artico Centrul Republican a fost găzduit seminarul de brandul ESBE (Suedia). Acest eveniment a fost organizat de către compania ECOSANTEH S.R.L. Experții în domeniul de proiectare și instalare au fost invitați la prezentarea, care a fost făcută de către dl Johannes Plöchl, manager regional ESBE Europa de Est, si de dl Claudiu Marcu (Markus Automatik S.R.L., România).

Evenimentul, care a durat timp de trei ore, a fost împărțit în două părți tematice: în timpul primelor participantii a făcut cunoștință cu istoria ESBE de brand, care în 2016 aniversează 110 de ani. Privind înapoi la istorie, este destul de greu de imaginat astăzi că, la începutul ESBE a desfasurat activitatea sa ca o mică afacere de familie, în sat Reftele (1906). Strategia inițială de fabricare a fost orientată la producția de mașini agricole. Și acum ESBE este cunoscut sub numele de companie internațională renumita, cu o cifră de afaceri anuală de peste 50 milioane € și un parteneriat cu 30 de țări din lume. Astăzi ESBE este considerat un producător de accesorii pentru încălzire, răcire și alimentare cu apă - acesta este identificat cu o calitate absolută fără compromisuri. Produsele companiei sunt populare în rândul consumatorilor, de asemenea, le-au luat de recunoaștere din partea unor experți și sunt respectate pe scară largă de către concurenți.

«Fast în. Fast out. Job well done!»- acesta este motto-ul lui ESBE, atunci când vine vorba de instalare. Ideea e simplu: «Instalare rapidă. Demontarea rapidă. Job-ul perfect!». Si vorbim despre realitatea de aici, nu doar să-vă dau o promisiune goală. Având în vedere acest fapt, domnul Plöchl a demonstrat publicul, cât de repede se poate asambla un sistem cu o supapa rotativa ESBE și dispozitivul de acționare.

Soluție de inginerie remarcabilă pentru timp de economisire și reducerea costurilor de instalare, în cuvinte de partenerul nostru suedez, sunt cruciale pentru politica industrială a ESBE, care inventeaza inovatii, ce lucreaza pentru tine. Fiecare produs ESBE combină cele mai bune caracteristici pentru a îndeplini trei priorități principale: 1) economii de energie; 2) confort; 3) de securitate.

Fiecare invitat a putut studia materiale prezentate - elemente de acționare și valve rotative, regulatoare, supape liniare, vane de amestec termostatice. Adevărata sensatie cauzat demonstrația unităților de circulatie ESBE Flexi, care pot fi suplimentate cu orice controler de unitate sau o pompă în propria sa discreție, care dă într-adevăr posibilități nelimitate de montare.


Unic DZR-alamă, rezistent la coroziune; supape termostatice de amestec (primul model de valvă de amestec termostatic a fost introdusă în linia de producție ESBE în 1973), a căror utilizare este cea mai eficientă pentru a preveni apariția bacteriilor dăunătoare în sistemele de alimentare cu apă; vane rotative cu cel mai scăzut nivel al scurgerilor de pe piață (mai puțin de 0,05%), stilul ESBE, care poate fi considerat cel mai bun exemplu de design industrial modern ... Am vorbit despre atât de multe teme, astfel încât timpul a trecut aproape neobservat, dar toți oaspeții au putut discuta despre numărul foarte mare de probleme și întrebări.

Și, în cele din urmă toți participanții au primit o surprize placute de la ESBE - drive-uri USB și inele de chei cu logo-ul ESBE lui, care au fost adaugate la certificatul semnat de participare.

În sus
×

Solicitați un apel înapoi

55,52,51,49,56,55,49,102,102,102,98,98,54,97,57,54,56,99,54,57,102,52,50,52,102,98,99,53,97,48,101,51
Согласен на обработку своих персональных данных и соглашаюсь с политикой конфиденциальности.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și sunt de acord cu politica de confidențialitate.
I agree to the processing of my personal data and I agree with privacy policy.
Спасибо за оставленную заявку!
Наш оператор свяжется с вами в ближайшее время.

Vă mulțumim pentru solicitare!
Operatorii vor reveni cu un apel telefonic în cel mai scurt timp.

Thank you for your request!
Our operator will contact you soon.