Program de lucru:
Ln-Vi de la 08:30 pina 17:30
Sb de la 9:00 pina 13:00
0

​Teava gofrata din otel inoxidabil Neptun IWS: aplicare

/ 23 january 2018 0 comments

Domenii de aplicare:

teava gofrata din otel - foto

  1. Stingerea incendiilor. Contruirea "traseelor" si a cailor/canalelor de acces la aspersoare sau transferarea aspersoarelor deja construite. Uilizarea tevei gofrate permite montarea sistemului in cladiri cu planul de construcie diferit in cel mai scurt timp posibil, fara folosirea echipamentului sumplimentar. Tot de ce aveti nevoie in acest caz este un taitor cu role si doua chei.
  2. Canale de cablu. Teava gofrata este perfecta pentru utilizarea in calitate de furtun metalic ermetic in instalarea/montarea retelelor electrice si de comunicatii. Aceasta va proteja cablul de la influente mecanice si termice
  3. De alimentare cu gaz. Instalarea sistemelor flexibile de acces la gaz. Pentru operarea cu gaze in asortiment avem tevi gofrate in manta galbena si o gama speciala de fiting-uri.
  4. Aprovizionare cu apa. Instalarea/montarea conductelor de alimentare cu apa, instalarea sistemelor de incalzire in cazangerii. Teava data nu corodeaza, nu se teme de "lovituri de berbec", si dispune de toate certificatele necesare pentru utilizare cu apa potabila.
  5. Incalzire. Incalzire prin pardoseala cu apa calda. Este convenabila pentru montare intr-un spatiu limitat. Datorita conductivitatii ridicate, aceasta este perfecta pentru folosirea in instalarea padoselilor calde. Datorita flexibilitatii inalte a tevilor, construirea unor "trasee" complicate are loc implecind un efort minim. Poate fi dezghetate fara probleme, nu necesita spalari suplementare, au un coeficent scazut de dilatare liniara.
  6. Ventilatie si aer conditionat. Instalarea ventilatoarelor si a unitatilor de tratare a aerului. Tevile gofrate recoapte asigura instalarea rapida asigurand fiabilitatea conexiunii.

În sus
×

Solicitați un apel înapoi

55,52,51,49,56,55,49,102,102,102,98,98,54,97,57,54,56,99,54,57,102,52,50,52,102,98,99,53,97,48,101,51
Согласен на обработку своих персональных данных и соглашаюсь с политикой конфиденциальности.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și sunt de acord cu politica de confidențialitate.
I agree to the processing of my personal data and I agree with privacy policy.
Спасибо за оставленную заявку!
Наш оператор свяжется с вами в ближайшее время.

Vă mulțumim pentru solicitare!
Operatorii vor reveni cu un apel telefonic în cel mai scurt timp.

Thank you for your request!
Our operator will contact you soon.