Program de lucru:
Ln-Vi de la 08:30 pina 17:30
Sb de la 9:00 pina 13:00
0

Un sfat simplu pentru a vă curăța Climatizorul

/ 24 june 2020 0 comments


Pentru a menține o calitate bună a aerului în casa dvs., este important să curățați aparatul de aer condiționat. Filtrele din interiorul aparatelor de aer condiționat sunt concepute pentru a prinde praful (și uneori polenul și bacteriile), dar dacă nu sunt curățate regulat, pot înfunda și colecta umiditatea și chiar mucegaiul. Acest lucru nu este bine pentru dvs. sau pentru aparatul de aer condiționat.

Curățarea periodică aaparatului de aer condiționat înseamnă, de asemenea, o eficiență energetică crescută și costuri de operare mai mici. Filtrele de praf înfundate din interiorul aparatului îngreunează (astfel, aparatul de aer condiționat consumă mai multă energie) deplasarea aerului cald și rece.

Cum curățați filtrele din condiționer

Condiționerul din cameră are filtre de praf care trebuie curățate regulat.

De obicei, aceasta curățire constă din simpla deschidere a capacului de plastic și îndepărtarea filtrului (pot exista mai multe filtre).

De obicei, producătorii recomandă curățarea filtrelor de praf la câteva săptămâni, dar depinde de cât de des utilizați aparatul de aer condiționat. De exemplu, dacă utilizați dispozitivul mai ales vara, curățați filtrele primăvara, astfel încât să fie gata pentru sezonul de exploatare și din nou după sfârșitul sezonului cald.

Unele modele includ, de asemenea, un filtru ionizat de curățare, care poate fi îndepărtat și curățat; Este posibil ca acest tip de filtru să fie schimbat anual, în funcție de frecvența de utilizare a echipamentelor climatice.

Îndepărtați mai întâi filtrele de praf din aparatul de aer condiționat pentru a le curăța bine. Puteți utiliza, de asemenea, un aspirator pentru o curățare minuțioasă; Folosiți o perie de curățare dacă aveți una.

După aceea, folosiți soluția de igienizare pentru climatizatoare CLIMANET și CLIMASAN. Detergentul spumogen CLIMANET este utilizat pentru curatarea radiatoarelor lamelare ale aparatelor de aer conditionat sau a altor echipamente de acest tip. Elimina eficient depunerile de praf si mizeria chiar si de natura organica (musculite, etc.)

CLIMASAN SPRAY este un detergent igienizant cu acțiune împotriva bacteriilor, gata de utilizare. Deodorizează și purifică aerul. Poate fi utilizat în igienizarea aparatelor de aer condiționat, filtre, sisteme climatizare auto, rulote, bărci, etc. Produsul conține esențe si detergenți naturali, plăcut parfumat pentru medii profesionale si rezidențiale.

În sus
×

Solicitați un apel înapoi

55,52,51,49,56,55,49,102,102,102,98,98,54,97,57,54,56,99,54,57,102,52,50,52,102,98,99,53,97,48,101,51
Согласен на обработку своих персональных данных и соглашаюсь с политикой конфиденциальности.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și sunt de acord cu politica de confidențialitate.
I agree to the processing of my personal data and I agree with privacy policy.
Спасибо за оставленную заявку!
Наш оператор свяжется с вами в ближайшее время.

Vă mulțumim pentru solicitare!
Operatorii vor reveni cu un apel telefonic în cel mai scurt timp.

Thank you for your request!
Our operator will contact you soon.