Program de lucru:
Ln-Vi de la 08:30 pina 17:30
Sb de la 9:00 pina 13:00
0

Politica de confidențialitate

Datele personale pe care le prelucrăm

Când te înregistrezi pe website-ul 4elements.MD - prin crearea unui cont, prin accesarea acestuia, prin rezervarea sau achiziția diferitelor servicii și produse de pe website-ul 4elements.MD sau prin activarea mesajelor promoționale sau publicitare, echipa 4elements.MD va prelucra informațiile cu caracter personal pentru a identifica o anumită persoana.

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm pot include:

A. Datele personale furnizate de tine
  • Când efectuezi comanda online sau achiziționezi un serviciu de pe site-ul nostru sau prin intermediul celorlalte metode de contact (telefon, email, chat, față-n față la sediul nostru, Facebook sau orice rețea de socializare sau aplicație WhatsApp, Viber etc.), îți vom cere să ne furnizezi informații cu caracter personal, inclusiv numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de email, detaliile pentru facturare.
  • Când îți creezi un cont pe website-ul nostru, îți vom solicita să ne furnizezi informații cu caracter personal, inclusiv numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de email și parola. Contul utilizatorului îți permite să adaugi informații despre preferințele tale. Contul utilizatorului îți permite, de asemenea, sa accesezi toate cupoanele de reduceri care îți sunt oferite, sau îți vor fi oferite pe parcurs.
  • Când te abonezi la Newsletter-ul 4elements.MD, îți vom cere să ne furnizezi adresa ta de email, numele și prenumele.
  • Dacă ești abonat la Newsletter-ul nostru, ai posibilitatea să editezi preferințele tale.
  • Când ne scrii, folosind fișa tehnică de pe website-ul nostru, îți cerem să ne furnizezi datele tale de contact: numele și prenumele, adresa de email, numărul de telefon.
  • De asemenea, site-ul nostru îți permite să comentezi sau să postezi părerea ta cu privire la unele servicii achiziționate de la noi. Dacă alegi să postezi comentarii, numele tău și comentariile despre serviciile noastre vor putea fi vizualizate de ceilalți utilizatori ai site-ului.

B. Datele cu caracter personal pe care le colectăm automat
  • Când vizitezi website-ul 4elements.MD, colectam automat anumite informații, care includ, dar nu se limitează la adresa ta de IP, informații cookie, mai exact data și ora la care ai accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folosești și informațiile despre sistemul de operare al computerului tău, cum ar fi setările privind limba și locația de unde accesezi serviciile noastre.
  • Când îți creezi un cont pe site-ul nostru web, când achiziționezi un serviciu sau când te abonezi la Newsletter-ul nostru, colectăm, de asemenea, informații cu privire la istoricul căutărilor și achizițiilor tale și despre activitatea ta pe site-ul nostru web, inclusiv informații cu privire la click-uri și la paginile pe care le-ai văzut.

Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către echipa 4elements.MD

4elements.MD utilizează informațiile tale cu caracter personal stocate - detaliile furnizate la înregistrare și activitatea pe care ai desfășurat-o pe site-ul nostru - în special pentru a iți ușura accesul pe site, pentru a îmbunătăți produsele și serviciile și pentru a te informa cu privire la ultimele produse și servicii de care ești interesat.

Este posibil să folosim datele tale cu caracter personal exclusiv pentru următoarele scopuri (”Scopuri autorizate”):

A. Furnizarea serviciilor noastre
În primul rând, folosim datele tale cu caracter personal pentru a îți furniza serviciile pe care le-ai comandat.

B. Comunicarea cu tine
Utilizăm datele tale cu caracter personal pentru a te contacta în legătură cu acordarea serviciilor pe care le-ai achiziționat de la noi. Este posibil să te contactăm prin email, poștă, telefon sau prin mesaje text. Metoda depinde de informațiile de contact pe care le-ai expediat anterior și de metoda prin care ne-ai contactat.

Motivele pentru care te-am putea contacta includ:
  • gestionarea serviciilor și produselor pe care le-ai achiziționat;
  • confirmarea, din partea ta, a detaliilor proiectului tău;
  • oferirea, în mod gratuit și accesibil, a consultațiilor privind achiziția online a produselor sau serviciilor 4elements.MD;
  • răspunsul la sau gestionarea oricăror cereri din partea ta;
  • expedierea, către tine, a unui chestionar sau invitație de a ne oferi o recenzie despre experiența avută cu noi, în urma achiziționării serviciilor noastre;
  • expedierea, către tine, a altor informații sau materiale administrative, legate de serviciile pe care le-ai achiziționat, cum ar fi alertele de securitate, cum să ne contactezi în cazul în care ai nevoie de asistență, cât timp ești plecat și informațiile care consideram că ți-ar putea fi utile;
  • expedierea, către tine, a materialelor legate de viitoarele rezervări sau un rezumat al rezervărilor anterioare pe care le-ai făcut prin 4elements.MD;
  • în cazul în care ne vei menționa faptul că o recenzie a unui oaspete este utilă sau nu, vom alătura acest aspect feedback-ului primit de la alți clienți, pentru a sorta și a prioritiza recenziile oaspeților. Facem acest lucru pentru a ajuta alți clienți asemeni ție să găsească cele mai bune servicii și produse, care să li se potrivească.

C. Serviciul relații cu clienții
  • Poți contacta serviciul nostru de relații cu clienții 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
  • Datele tale cu caracter personal, cum ar fi informațiile cu privire la serviciile sau produsele pe care le-ai achiziționat sau informațiile despre contul tău de utilizator sunt folosite pentru a găsi soluțiile potrivite cererilor tale și pentru a răspunde oricăror întrebări pe care le-ai putea avea cu privire la serviciile și produsele pe care le-ai achiziționat sau orice alte întrebări.
  • Când ne contactezi (prin telefon, email, chat, față în față la sediul nostru, Facebook sau prin intermediul oricărei alte rețele de socializare sau aplicație WhatsApp, Viber etc.), Echipa 4elements.MD utilizează o aplicație automată pe telefon, pentru a detecta numărul tău de telefon de la rezervările tale existente. Echipa 4elements.MD îți va solicita câteva detalii, pentru a te identifica în mod corespunzător. Îți vom adresa întrebări cu privire la detaliile pe care ni le-ai furnizat în cadrul rezervărilor sau achizițiilor făcute, astfel încât, dacă nu vei putea să ne furnizezi suficiente detalii, este posibil să nu putem ajuta la soluționarea cererii tale.

D. Crearea contului tău pe site-ul web 4elements.MD
  • Îți permitem să îți creezi un cont de utilizator pe site-ul nostru web.
  • Utilizăm informațiile pe care ni le furnizezi pentru a administra acest cont, oferind posibilitatea să achiziționezi serviciile noastre, să gestionezi serviciile achiziționate de tine, să beneficiezi de ofertele speciale și să gestionezi setările tale.
  • Este necesar să ai cel puțin 16 ani pentru a crea un cont de utilizator pe site-ul nostru.

E. Activități de marketing
Utilizăm datele cu caracter personal furnizate de tine pentru activități de marketing, care pot include:
  • utilizarea adresei tale de email, pentru a îți expedia buletinul informativ (Newsletter) cu privire la produsele și serviciile noastre. Poți să te dezabonezi de la comunicările de marketing prin email, în orice moment, "click" pe link-ul Unsubscribe, inclus la finalul fiecărui email;
  • pe baza informațiilor privitoare la căutările și achizițiile tale anterioare, putem include în Newsletter-urile noastre oferte personalizate, pentru a îți permite să alegi dintre cele mai bune oferte care te-ar putea interesa;
  • dacă participi la alte activități promoționale pe care le desfășurăm, vor fi utilizate informații relevante pentru administrarea acestor activități;
  • din când în când, este posibil să îți cerem să participi la cercetări de marketing. Când ești invitat să participi la astfel de cercetări, vei primi toate informațiile necesare pentru a înțelege care sunt datele cu caracter personal colectate și cum datele tale cu caracter personal sunt utilizate în continuare.

Este necesar să ai cel puțin 16 ani pentru a te abona la comunicările noastre de marketing prin email.

F. Îmbunătățirea calității serviciilor noastre
Ne străduim în mod constant să ne îmbunătățim serviciile și este posibil să folosim datele cu caracter personal în scopuri analitice, pentru a optimiza și personaliza platforma noastră online, conform nevoilor tale, transformând site-ul nostru într-unul mai ușor de utilizat, mai agreabil și astfel să ne îmbunătățim Serviciul de relații cu clienții.

G. Monitorizarea apelurilor
Când utilizezi liniile noastre telefonice pentru Serviciul de relații cu clienții, cu scopul de a ne contacta sau când te contactam noi prin telefon, vom înregistra apelul, pentru următoarele motive: îmbunătățirea calității și performanțelor echipei noastre, gestionarea plângerilor, materiale de instruire. În timpul convorbirilor telefonice cu echipa serviciului nostru de relații cu clienții este posibil să existe o ascultare în direct sau apelurile ar putea fi înregistrate pentru controlul calității și în scopuri de instruire, care includ utilizarea înregistrărilor, pentru gestionarea plângerilor și în scopul depistării tentativelor de fraudă.

H. Scopuri juridice

Este posibil să utilizam datele tale pentru a ne respecta obligațiile legale (cum ar fi, de exemplu, obligațiile privind păstrarea înregistrărilor), pentru verificarea conformității sau obligațiile de înregistrare.

De asemenea, este posibil să îți utilizăm datele, dacă este necesar, cu scopul de a respecta ordinele instanțelor de judecată și de a ne urmări și a ne apăra drepturile legale.

I. Securitatea sediului nostru

Folosim un sistem de supraveghere video, pentru a asigura securitatea sediului nostru, în scopuri legate de siguranța persoanelor și securitatea clădirilor și a proprietății. Pentru sprijinirea acestor scopuri, supravegherea video poate fi folosită pentru monitorizarea zonelor exterioare și interioare ale birourilor noastre, acolo unde nu exista așteptări rezonabile privind viața privată.

J. Comentariile clienților

Site-ul nostru îți permite să postezi părerea ta cu privire la unele servicii achiziționate de la noi. Dacă alegi să postezi comentarii, numele tău și comentariile despre serviciile noastre vor putea fi vizualizate de ceilalți utilizatori ai site-ului.



Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor tale personale

Luând în considerare faptul că ai dreptul să cunoști scopul prelucrării datelor tale cu caracter personal, te vom informa anterior prelucrării datelor tale cu caracter personal în alte scopuri decât cele pentru care ne-ai divulgat datele tale cu caracter personal.


Executarea contractelor cu clienții noștri

Pe baza contractului sau a termenilor și condițiilor acceptate de tine, în calitate de client al 4elements.MD, îți vom prelucra datele cu caracter personal pe care ni le-ai pus la dispoziție, precum și orice alte date necesare pentru ca noi să îți putem furniza serviciile noastre, conform prevederilor contractuale și celor ale legii din Republica Moldova.

Executarea contractului încheiat cu tine este temeiul legal pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal în următoarele scopuri: furnizarea serviciilor noastre, comunicarea cu tine și activitățile legate de serviciul de relații cu clienții.


Interesele legitime

Este posibil ca noi să folosim informațiile tale pentru interese legitime, cum ar fi furnizarea serviciilor noastre, în cazul în care serviciul este achiziționat de către o alta persoana decât beneficiarul.

Este posibil să îți folosim informațiile pentru interesele noastre legitime, pentru a îți putea oferi cel mai bun și adecvat conținut al site-ul web, al email-urilor și buletinelor informative, pentru a îmbunătăți și promova produsele, serviciile, conținutul site-ului nostru web și pentru monitorizarea apelurilor, în scopuri administrative, inclusiv pentru securitatea sediului nostru și în scopuri juridice.

În cazul în care ai achiziționat un serviciu sau un produs de pe site-ul 4elements.MD, te vom abona la newsletter-ul nostru, pentru produsele și serviciile conexe, conform legii din Republica Moldova. Ai opțiunea de a renunța la primirea unor astfel de Newsletter-uri, atât în momentul achiziționării serviciului sau "click" pe butonul ”Unsubscribe”/dezabonare inclus în finalul fiecărui email, sau expediind un e-mail cu textul ”Unsubscribe” la adresa crm@4elements.md.


Consimțământul tău

Folosim datele tale cu caracter personal pe baza consimțământului tău specific pentru a te abona la buletinul nostru informativ privind produsele și serviciile noastre. Poți să îți retragi consimțământul - "click" pe butonul Unsubscribe la finalul fiecărui email sau expediați un email cu textul „Unsubscribe” la adresa crm@4elements.md.

De asemenea, ne bazăm pe consimțământul tău când îți creezi contul de utilizator pe site-ul nostru web. Poți să îți retragi consimțământul ștergându-ți contul în orice moment.

Dacă alegi să postezi comentarii cu privire la unele servicii sau produse achiziționate de la noi, ne bazăm pe consimțământul tău pentru prelucrarea acestor date. Poți să îți retragi consimțământul expediind un email la crm@4elements.md.


Obligațiile legale

Este posibil să prelucrăm unele dintre datele tale, în contextul furnizării serviciilor, pe baza obligațiilor legale (de ex., în scopuri de raportare sau în scopuri de combatere a spălării banilor) sau a obligațiilor impuse site-ului 4elements.MD de legile aplicabile.


Destinatarii informațiilor cu caracter personal

Ca regulă, 4elements.MD nu va furniza (prin vânzare sau închiriere) către terți informațiile tale cu caracter personal. Cu toate acestea, 4elements.MD va transmite informațiile către terți, când acest lucru este necesar în scopul prelucrării datelor, cum ar fi următoarele cazuri:

1. Partenerii de afaceri

Este posibil să lucrăm cu parteneri de afaceri, care oferă servicii comercializate pe site-ul nostru (cazare, asigurare, furnizori de plăți sau alte servicii legate web). În momentul în care achiziționezi un serviciu sau un produs de la noi, anumite date cu caracter personal necesare pentru furnizarea unor astfel de servicii, cum ar fi numele și adresa ta de email, adresa de domiciliu, detaliile de plată și alte informații relevante, pot fi transmise partenerilor noștri de afaceri. Datele transmise partenerilor noștri de afaceri sunt limitate la datele cu caracter personal necesare pentru furnizarea serviciului, conform celor stabilite de partenerii de afaceri.

2. Autoritățile competente

Este posibil să divulgăm date cu caracter personal instituțiilor care aplică legea, în măsura în care acest lucru este solicitat prin lege sau este strict necesar pentru prevenirea, depistarea sau urmărirea penală a infracțiunilor și a fraudelor sau dacă suntem altfel obligați, prin lege, sa facem acest lucru. Este posibil să fim nevoiți să divulgam date cu caracter personal către Autoritățile competente pentru a ne proteja și a ne apăra drepturile sau bunurile sau drepturile și bunurile partenerilor noștri de afaceri.

3. Alte situații

Este posibil să transferam datele tale către partenerii noștri în situația în care va fi necesar pentru obținerea de despăgubiri pentru întarzierea sau anularea achiziției sau comenzii.

De asemenea, în anumite situații specifice, când colectăm datele tale cu caracter personal, este posibil să îți cerem consimțământul pentru transmiterea respectivelor date către terți. În acest caz, te vom informa cu privire la o astfel de prelucrare și nu vom efectua transmiterea datelor înainte de a obține consimțământul tău.


Persoanele împuternicite pentru prelucrarea datelor personale

Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, putem utiliza persoane împuternicite pentru prelucrarea datelor personale, precum furnizori de soluții IT necesare pentru managementul afacerii, inclusiv soluții de contabilitate, furnizori de soluții de management contractual sau organizatori de conferințe. Vom încheia acorduri pentru prelucrarea datelor cu caracter personal cu toate persoanele împuternicite pentru prelucrarea datelor personale, care vor include clauze corespunzătoare, care să ne asigure ca acestea își asumă obligațiile de a prelucra datele cu caracter personal (inclusiv obligația de a le șterge) în acord deplin cu legile aplicabile și că oferă o protecție adecvata datelor tale cu caracter personal.


Durata stocării

Am implementat măsuri tehnice și organizatorice, pentru a organiza procesul și criteriile prezentate pentru ștergerea datelor tale cu caracter personal.

Datele tale cu caracter personal vor fi șterse în momentul în care nu mai sunt necesare, în mod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci când îți retragi consimțământul (acolo unde este cazul) și nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi să mai stocam în continuare aceste date. Cu toate acestea, vom reține datele tale cu caracter personal, acolo unde este necesar ca noi sa susținem sau să te apărăm pe tine sau alte persoane împotriva oricăror revendicări legale, până la sfârșitul perioadei relevante de păstrare sau până când revendicările în cauză au fost soluționate.


Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate împotriva amenințărilor și noi ne asiguram că acestea sunt protejate de o infrastructură IT și măsuri de securitate corespunzătoare. Mai mult decât atât, am implementat măsuri interne, care ne permit să descoperim, să notificăm și să documentăm încălcările de securitate, în cel mai scurt timp posibil.

Dacă descoperim orice încălcare a datelor cu caracter personal, care prezintă un risc pentru drepturile și libertățile tale, vom informa Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Vei fi informat cu privire la încălcarea datelor tale cu caracter personal, dacă acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile și libertățile tale.


Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ai următoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute de lege:
  • Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la tine pe care le deținem;
  • Dreptul la corectarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
  • Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor tale cu caracter personal;
  • Dreptul de a îți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimțământ. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțămantului de dinaintea retragerii acestuia;
  • Dreptul la ștergerea datelor tale cu caracter personal, în situațiile în care ți-ai retras consimțământul, când prelucrarea nu mai este necesara sau când prelucrarea respectivă este contrară legii;
  • Dreptul la portabilitatea datelor ce îți permite să transmitem o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la tine către o entitate indicată de tine.

În cazul în care ai întrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau dacă dorești să ne expediezi o cerere sau să îți exerciți oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugăm să contactezi Responsabilul nostru cu protecția datelor, la adresa crm@4elements.md

Vom analiza fiecare cerere și te vom informa cu privire la acțiunile întreprinse, în cel mai scurt timp posibil, în termen de maximum o luna de zile. În cazul în care vom avea nevoie de mai multe informații de la tine sau dacă întâmpinăm dificultăți în soluționarea cererii tale, te vom informa fără întârziere cu privire la faptul că avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiză corespunzătoare a cererii tale.

În cazul în care vei considera că nu am reușit să îți soluționăm toate cererile sau dacă nu ești mulțumit de răspunsurile noastre, poți depune o petiție la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Poți, de asemenea, să apelezi la instanțele de judecată.


Despre noi

Operatorul responsabil de prelucrarea datelor tale cu caracter personal, conform descrierii din prezenta Politica de confidențialitate, este 4elements.MD, o societate moldoveneasca, având sediul social în or. Chișinău, Str. Mitropolit Petru Movilă 41A, Republica Moldova, tel: +373 22 85 85 88.


Amendamente la Politica de protecție a datelor personale

În cazul în care hotărâm modificarea prezentei notificări, pentru a furniza o protecție mai bună a drepturilor și datelor tale cu caracter personal, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va înlocui versiunea actuala.
Îți mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acorzi cu privire la datele tale cu caracter personal și pentru că ai alocat o parte din timpul tău citirii notificării noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Te rugăm, nu ezita să ne contactezi dacă ai întrebări legate de datele tale cu caracter personal și prelucrarea efectuată de noi a acestor date.

Prezenta Politică de confidențialitate se aplică din data de 01.11.2019.

În sus
×

Solicitați un apel înapoi

55,52,51,49,56,55,49,102,102,102,98,98,54,97,57,54,56,99,54,57,102,52,50,52,102,98,99,53,97,48,101,51
Согласен на обработку своих персональных данных и соглашаюсь с политикой конфиденциальности.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și sunt de acord cu politica de confidențialitate.
I agree to the processing of my personal data and I agree with privacy policy.
Спасибо за оставленную заявку!
Наш оператор свяжется с вами в ближайшее время.

Vă mulțumim pentru solicitare!
Operatorii vor reveni cu un apel telefonic în cel mai scurt timp.

Thank you for your request!
Our operator will contact you soon.