Program de lucru:
Ln-Vi de la 08:30 pina 17:30
Sb de la 9:00 pina 13:00
0

Montare

Număr de telefon: +373 686-05-016

Atenție: pentru diagnostică și/sau reparație, produsele nu sunt acceptate în magazin! Este nevoie să vă prezentați cu echipamentul la centrul specializat de service la adresa str. M.Dosoftei 124/7 (intrarea din partea str. Columna 145, lângă magazinul Voentorg, vizavi de sediul PSRM) - vă rugăm, înainte de vizită, să ne contactați prealabil la numarul +373 686-05-016.

Funcționarea eficientă a sistemelor de inginerie și de comunicații este extrem de important pentru exploatarea cu succes a clădirii, atât rezidențiale și comerciale. Tipurile principale de utilități sunt: încălzire, alimentare cu apă (alimentare cu apă și canalizare), ventilație și aer condiționat (HVAC), sisteme electrice. Funcționarea lor este asigurată de mai multe condiții, una dintre care - o instalare competentă și punerea în funcțiune cailificată. Acești factori, de obicei, în mare măsură predetermină durata durabilității produsului, numai în cazul în care regulile de funcționare specificate în certificatul de garanție sunt respectate. Pentru a găsi o persoană care va face o instalație calitativă nu este atât de ușor cum ar părea la prima vedere, iar această problemă este familiară pentru oricine care cel puțin o dată în viață a căutat maeștri pentru servicii de instalare a cazanului sau a pompei. Din fericire, împreuna cu echipa 4elements această problemă este rezolvată rapid și calitativ!

ECOSANTEH S.R.L. asigură servicii multifuncționale pentru instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor de inginerie, cum ar fi sistemele de încălzire, sistemele de alimentare cu apă, sisteme de irigație, ventilație, sanitare și de tratare a apei. Va punem la dispoziție o gamă largă de servicii: o evaluare inițială a spațiilor, consultare pentru utilizarea mai eficientă a echipamentului; selectarea produselor în conformitate; distribuția de echipamente de inginerie.

Oferta noastra include:
- Instalarea de echipamente de pompare (pompe, stații de pompare, etc.), precum și alte accesorii și componente ale acestora;
- Instalarea cazanelor pe combustibil solid, cazane pe gaz, radiatoare;
- Instalarea sistemelor de încălzire prin pardoseală (așa-numitele "podea caldă");
- Montare și demontare, operațiuni de start-up;
- Diagnostică, reparație, garanție și post garanție.


În sus